Marianne Borchgrevink Claussen

Ringsaker Homeopati drives av Marianne Borchgrevink Claussen.
Facebook - Instagram

Jeg fullførte mitt fireårige studieforløp ved the School of Homeopathy i juni 2017. Ett år senere, juni 2018, fullførte jeg mitt halvannet år med praksis (del av homeopatistudiene mine): Under veiledning av en dyktig homeopat i London. Jeg er stolt av å kunne benytte tittelen DSH: Diploma from the School of Homeopathy. I tillegg er jeg terapeutmedlem i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH).

Spennende – styrkende – berikende: Valget mitt om å bli homeopat er det beste jeg har gjort. Nå ønsker jeg å bidra til andres opplevelse av homeopati som enestående/komplementær behandlingsform.

Min faglige kompetanse ligger i fullført Homeopatutdannelse i England, parallelt med en bachelor i Helseledelse og helseøkonomi ved Universitetet i Oslo. På veien har jeg vært innom illustrasjons- og medisinstudier.

Lidenskapen min omkring naturlig helse og kosthold/ernæring, fikk jeg først etter å ha blitt "presset" gjennom egne helseutfordringer til å se utover det konvensjonelle helsetilbudet i Norge. Du kan lese mer om dette på siden "Om Marianne" på Ringsaker Homeopati sine nettsider.

Selger gavekort.
Tilbyr bedriftsavtale og hjemmebesøk.

NNH-godkjente terapiformer: