Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan informasjon om besøkende samles inn og brukes på nettstedet. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet (personopplysningsloven).

Personopplysningene er lagret på servere som leies av en tredjepartsleverandør. Ingen personopplysninger selges eller gjøres på andre måter tilgjengelig for andre. Det er Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon ved generalsekretær som er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysninger på våre nettsted.

Opplysninger du selv oppgir

Dersom du melder deg på nyhetsbrev, vil din epostadresse bli lagret hos vår leverandør slik at det er mulig å sende nyhetsbrev til deg. Dersom du følger denne lenken: www.nnh.no/aktuelt/nyhetsbrev/ kan du selv melde deg på eller av våre nyhetsbrev.

Opplysninger som samles når du er inne på nettstedet

For å tilpasse sidene til brukernes behov, blir følgende informasjon samlet inn som grunnlag for statistikk:

  • Hvilken nettleser du bruker
  • Søkemotor brukt for å finne side, eller annen side som du har kommet fra via lenke
  • Kryptert versjon av IP-adresse (hashed) som gjør at det ikke er mulig å finne den opprinnelige IP-adresse, men det er mulig å se om samme adressat har vært inne flere ganger.

Google Analytics (beskrivelsen under) vil innen kort tid bli fjernet da det samler mer informasjon om brukerne enn vi har behov av:

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, bruker vi Google Analytics for å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og registrerer brukerens IP-adresse, men anonymiserer IP-adressen før disse lagres og bearbeides av Google. Informasjon Google Analytics samler inn lagres på deres servere og er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Andre muligheter for innsamling av personopplysninger

Vi samler ikke inn opplysninger dersom du bruker en delingsknapp for å dele innholdet på sosiale medier og nettsamfunn (facebook, twitter m.m.), men vi har ingen kontroll på om disse lagrer opplysninger når du deler.

 

Ordforklaringer:
Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin.
IP-adresse er en form for internettadresse som gjør at du kan bruke internett.

Denne personvernerklæringen er under revidering og vil derfor endre seg uten varsel